logo

Søk

Flakk - Rørvik

Trafikkmeldinger

Alle fartøyer i rute

Se hele rutetabellenTaksterÅpne i Google Maps

Flakk-Rørvik er et fergesamband på fylkesvei 715 mellom Flakk i Trondheim kommune og Rørvik i Indre Fosen kommune, begge i Trøndelag fylke. Sambandets lengde er 7,2 km og overfartstiden tar 25 min.

For denne ruten er AtB oppdragsgiver.

Sambandet trafikkeres av de nye plug-in hybridferjene MF Lagatun og MF Munken, som er bygget ved Myklebust verft, Gursken og ble overlevert FosenNamsos Sjø den 29.-30. november 2018.  Ferjene er energieffektive og miljøvennlige. Fremdriftsmaskineriet får energi både fra strømnettet og ved lading fra moderne lavutslipps dieselaggregat og ferjene representerer et teknologisk vendepunkt innen norsk ferjedrift. Om bord tilbys passasjerene meget gode fasiliteter og komfort, med bl.a. 360 graders panoramasalong over bildekket. Ferjene er utformet slik at det er lagt godt til rette for funksjonshemmede. 

Kafeen om bord har en variert meny med varme og kalde retter, og tilbyr hver måned et fokusprodukt til en fordelaktig pris.

Miljøaspektet er ivaretatt om bord med bl.a. kildesortering av avfall.

Ytterligere informasjon om ferjene kan du lese om her.

Ved spørsmål om ruteinformasjon, innspill til ruteendring eller annen tilbakemelding som gjelder ruten Flakk-Rørvik, kan du ta kontkat med AtB's kundeservice på tlf 47802820 eller benytte deres kontaktskjema

 

Klikk på nedenstående lenker for ruteinformasjon og AutoPass. Denne informasjonen finner dere også under fanene Rutetider og Takster på forsiden.

Akkurat nå

Torghatten Midt AS
Brattørkaia 17b
7010 Trondheim
Tlf: 738 90 700
Mail: firmapost@torghatten-midt.no